Αλλιώτικες δράσεις

yogaΗ Θεσσαλονίκη αλλιώς και η parallaxi σε συνεργασία με το Armonia Yoga Club διοργάνωσαν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 το Open Yoga Day 2014 στην ξύλινη εξέδρα "Φεγγάρι" μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς.


Σε μια προσπάθεια να διοργανώσουμε στην Θεσσαλονίκη το περίφημο Yoga Day, που οργανώνεται στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο, σε συνεργασία με το Armonia Yoga Club προσκαλέσαμε το 2012 και το 2013 τις σχολές Yoga της πόλης σε ένα υπαίθριο απόγευμα αφιερωμένο στη γιόγκα στον πειραματικό πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Το Open Yoga Day Thessaloniki έκτοτε απέκτησε ανεξάρτητη ταυτότητα και σήμερα είναι μια μη κερδοκοπική διοργάνωση και εκδήλωση η οποία πορεύεται με σκοπό την διάδοση της Γιόγκα στην πόλη.
Έτσι και φέτος από της 16:00 το μεσημέρι μέχρι της 19:15 υπήρχαν δωρεάν  yoga μαθήματα για όλους.  Όλοι οι δάσκαλοι, μουσικοί, διοργανωτές που πήραν μέρος στo Open Yoga Day Thessaloniki προσέφεραν εθελοντικά την πολύτιμη τους βοήθεια με σκοπό  να μοιραστούν την αγάπη τους για την άσκηση της Yoga έτσι ώστε όλοι να γνωρίσουν την πρακτική της ενότητας.
Στο φινάλε της ημέρας  ακολούθησε συναυλία Kirtan   


Συμμετείχαν : Η Θεσσαλονίκη αλλιώς, το Armonia Yoga Club, Tuvunu,  η Ελεάννα Αγιούς , η Ειρήνη Καρανίκου , η Μαριάννα Αστρακά, η Tina Myntz Zymaraki , ο Θοδωρής Χιώτης , ο Λευτέρης Αγγουριδάκης, ο Κώστας Πουλιανάκης, ο Γιώργος Φωτιάδης.

 

Φωτογράφοι : Γιώργος Τούλας , Γιώργος Κουρτίδης

 

2 9.JPG5 6.JPG3 8.JPG4 9.JPG1 8.JPG