Κατερίνα Καραμφυλίδου

katerina karamfylidouΑπό τη Θεσσαλονίκη, γέννημα θρέμμα, την εγκατέλειψε μόνο για σπουδές και για ταξίδια. Σπούδασε Πολιτικές επιστήμες & Διεθνείς Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η parallaxi είναι ένα από τα παιδιά της, το μεγαλύτερο σε ηλικία.

Και επειδή η ζωή της έμαθε ότι είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολλούς για να περνάς καλά, η Θεσσαλονίκη Αλλιώς είναι το καλύτερο μέρος για να παίζει και να εκτονώνεται από τα δύσκολα και τα αδύνατα με την ομάδα της. Αν έβαζε ένα υπότιτλο σ' αυτό το παιχνίδι θα ήταν: "Δεν υπάρχει δεν γίνεται".

Στην ομάδα του Αλλιώς σημασία έχει να ονειρεύεσαι παρέα, να δημιουργείς μαζί με τους άλλους και κυρίως να μάθεις να συνεργάζεσαι για ένα καλύτερο αύριο. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει το κύμα. Απόσταγμα μετά από μια δεκαετία ενασχόλησης στα Ναυτιλιακά.

Εκτός από Μητέρα του Αλλιώς, η Κατερίνα έχει το σημαντικό ρόλο εξεύρεσης χορηγιών για τις δράσεις του Θεσσαλονίκη Αλλιώς. Αναλαμβάνει το συντονισμό του διαδικαστικού, καθώς και του γραφειοκρατικού κομματιού των δράσεων και φροντίζει για τον γενικότερο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των δράσεων.